Molenheide Buiten

Aan de zuidrand van Mill ligt ‘t Kavelt. Gelegen aan de Van den Bogaardweg en Wanroijseweg en grenzend aan bospercelen. Een locatie in de buurt van Natuurgebied Molenheide. Hier gaan we een nieuw woongebied realiseren, toepasselijk genaamd ‘Molenheide Buiten’.

Voor de ontwikkeling van dit plan is, in samenwerking met de gemeente Mill en Sint Hubert, door het ontwerpteam een ontwerpvisie opgesteld. Een visie gericht op het behoud van de bestaande natuur- en cultuurwaarden. Zo wordt niet de natuur aangepast aan de woningen, maar wordt het wonen ingepast in de natuur. Keuzes met betrekking tot beplanting, bomen en de afscheiding van percelen worden weloverwogen gemaakt. Binnen het plangebied worden bijvoorbeeld hagen als omheining van de kavels geplaatst zodat er een eenduidig beeld ontstaat. Ook de wandelpaden sluiten aan op de huidige paden die ons verder de fraaie natuur in leiden.

Een bijzondere ‘dorpse uitbreiding’ die in een aantal fasen uitgevoerd wordt. Waar verschillende woningtypes komen, zoals kleine en grote vrijstaand geschakelde woningen, bijzondere dorpse rijwoningen en woningen met een veranda. De architectuur is in handen van Pauwert Architectuur in Eindhoven. Door de samenwerking met een stedenbouwkundige en Landschapsarchitect zorgen zij ervoor dat de uitstraling van het plan de meest geschikte en passende sfeer krijgt op deze prachtige locatie.

Momenteel wordt in overleg met de gemeente Mill en Sint Hubert gewerkt aan de verkavelingsopzet en de architectonische vertaling van ontwikkelfase 1.

Locatie

Voor meer informatie over het nieuwbouwplan kunt u zich nu al vrijblijvend aanmelden via onderstaand formulier. Wij houden u dan via e-mail op de hoogte van de ontwikkelingen van dit project.

Aanhef*
Naam*
Straat en nummer*
Postcode*
Plaats*
Telefoon*
E-mail*
Geboortedatum*
Interesse in:* (meerdere opties aanvinken is mogelijk)
Vraag/opmerking: